zondag 28 juni 2009

De tweede hele dag op de QM2

Uiteraard is de datum boven de berichten die van de dag waarop het bericht wordt gepubliceerd en niet van de dag die beschreven wordt. De hierna komende teksten en foto's slaan dus op Zaterdag 27 Juni.

Deze dag begon nogal grijs met veel wind en soms een buitje en we bleven dus binnen, liepen wat rond na het ontbijt en dronken koffie in de Chart Room, waarin reproductie van oude kaarten als wandversiering dienen en één daarvan is te zien achter de pianist die daar gezellige muziek speelde. We wandelden na de koffie nog wat rond en passeerden ook de Grand Lobby hiet ten dele gezien van één dek hoger. Je kunt de mooie inrichting van de gangen hier ook op zien.

Het was 's middags wel zonnig maar het woei erg hard. We wandelden toch nog wat aan dek en hoe hard het waait kun je zien aan het water op het dek, dat wordt namelijk daarnaartoe geblazen uit de Jacuzzi waarvan je rechts nog net een stukje ziet.

Om half vier begon de dagelijkse High Tea in de Queen's room:
Dit is dan de Queen's room met rechts achteraan nog net een rood stukje van Mamma's jack te zien. De pianis van de eerste foto speelde nu hier in deze zaal waar obers in witte jasjes en met witte handschoenen aan thee, koffie, sandwiches, zoetigheden enz. rondbrachten.

1 opmerking:

  1. Het ziet er toch allemaal wel heel erg mooi uit! Een echt varend luxe-hotel. Hier is het inmiddels hoog zomer met prachtige temperaturen! Ook fijn.

    BeantwoordenVerwijderen