dinsdag 30 juni 2009

Vierde hele dag op de QM2

Deze foto is op verzoek van Margrit die ook wel wilde zien hoe de niet opgeruimde hut er uit zag!
Het was vandaag prachtig weer en hier zie je Mamma, nog met haar jack aan maar dat ging al snel uit, op het zonnedek achter de schoorsteen. Ik heb mijn jack al uit, dat hangt op de stoel waarachter Mamma zit.
Op dit zonnedek is het Board Walk Cafe maar vandaag was dat pas voor het eerst open tijdens deze reis, tot nog toe was het kennelijk te koud en te winderig geweest. Dit is de drankenbar, buiten op het dek.


We zagen op een gegeven ogenblik allerlei mensen met volle borden uit een deur komen en toen we gingen kijken zagen we deze zelfbediening waar allerlei warme gerechten inclusief frites, hot dogs, hamburgers, enz. te krijgen waren maar ook salades, koffie, thee, melk, enz.

Er begon later wat nevel op te komen en hier is zo'n nevelsliert goed te zien.
Ondanks de nevel was het toch nog redelijk warm op dit dek waar ik (net) te zien ben voor de schoorsteen en de MCN-antennekoepel.

1 opmerking:

  1. Ik ben blij met de foto van de niet opgeruimde hut! Als jullie dit berichtje lezen, zijn jullie waarschijnlijk al in New York. En neem vanavond maar een lekker glaasje op Pim! Dan zullen wij dat ook doen.
    Veel liefs,
    Ad, Margrit, Pim, Stijn en Guus

    BeantwoordenVerwijderen